'Leer, ervaar en groei'
Cursus/training

Bij praktijk InterActie bied ik je de mogelijkheid aan om door middel van een cursus of training in een kleine groep (minimaal 4 en maximaal 8) te leren, ervaren en groeien. Hieronder kun je zien voor welke cursus of training je je kunt aanmelden (info@praktijk-interactie.nl).

 

Cursus

(Be)grijp de adem
Feit is dat we in onze huidige wereld algemeen gezien te veel ademen; te snel, te diep, te oppervlakkig, onregelmatig of door de mond. Vaak een ingesleten patroon als gevolg van drukte, spanning, een ziekte of een traumatische gebeurtenis. En veel ademen is lang niet altijd functioneel. We denken misschien dat meer zuurstof binnen krijgen goed is, maar niets is minder waar!
Leer in deze cursus hoe dat zit met zuurstof inademen, wat dysfunctioneel ademen is en hoe je kunt leren om minder te ademen.

Datum: vrijdag 24 mei 13.00u-14.30u

Van (te) veel prikkels naar rust
Gedachten, to-do lijstjes, druk in m’n hoofd, het overzicht kwijt.
Mijn lijf protesteert, moe, ik kom tot niks..
Ik wil gewoon RUST!!

Herkenbaar?

Wil je graag inzichten krijgen en daarmee aan de slag kunnen? Niet alleen praten en luisteren, maar vooral veel doen en ervaren. Niet alleen bezig zijn vanuit je hoofd, maar ook vanuit je lijf.
Gun je jezelf rust?

Kom het ervaren en meld je aan voor deze cursus van 2 avonden.

Datum: maandag 27 mei 19.00u-20.45u en donderdag 6 juni 19.00u-20.45u

Training

Lekker in je VEL
In 4 weken leer je hoe je je mentaal en fysiek goed kunt voelen. Er wordt ingegaan op rust, beweging, voeding en verbondenheid.