'Je bent het waard'
Tarieven

Graag neem ik voldoende tijd en aandacht voor jou als cliënt. Vanwege de beperkte behandeltijd die zorgverzekeraars vergoeden, heb ik besloten geen contracten met hen af te sluiten. Dat betekent je van mij een factuur krijgt die je zelf kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van jouw gekozen pakket en de polisvoorwaarden wordt de behandeling (deels) vergoed als psychosomatische fysiotherapie. Dit kun je vooraf bij jouw zorgverzekeraar navragen.

Werkgevers hebben baat bij gezonde medewerkers en een laag ziekteverzuim. Op basis van de Wet Verbetering Poortwachter en de Arbeidsomstandighedenwet (wetgeving die jouw werkgever verplicht zorg te dragen voor preventie en re-integratie bij ziekte) zullen veel werkgevers beschikken over een budget voor preventie en behandeling van stress- en werk gerelateerde klachten. Mogelijk is een tegemoetkoming in de kosten bespreekbaar tussen jou en jouw werkgever. Ik kan hiervoor een passende offerte maken.

Annuleren

Wil je een afspraak afzeggen of verzetten, doe dit dan 24 uur van tevoren. Dit kan telefonisch 06-10731501 of per mail info@praktijk-interactie.nl.

Te laat geannuleerd of je afspraak vergeten? Dan wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door je zorgverzekeraar.

Psychosomatische therapie
Oriënterend gesprek 15 minuten

gratis

Intake 60 minuten

78,-

Behandelconsult 55 minuten

60,-

Telefonisch consult per 15 minuten

15,-

Toeslag aan huis (binnen 6 km)

12,-

Verslag op eigen verzoek

50,-

Voor bedrijven: Individuele behandelingen (traject op maat op aanvraag)

Runningtherapie
Oriënterend gesprek

gratis

Traject individueel

500,-

inclusief intake en evaluatie

Traject duurt 10 weken en is op basis van 1x per week begeleide training. Voor meermaals per week met begeleiding vraag naar de mogelijkheden.

Voor bedrijven: vraag naar de mogelijkheden of een offerte.

Energy control methode
Oriënterend gesprek

gratis

Intake/rustmeting/inspanningstest 90min

95,-

Wekelijkse rustmeting 30min

36,-

Intake/rustmeting 60min

75,-

Cursus en Training
Van (te) veel prikkels naar rust 2x 105min

75,-

Lekker in je vel 4x 75min

125,-

(Be)grijp de adem 1x 90min

40,-

Deze worden gegeven in groepsvorm (4-8 personen)